Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | Suporteri CFR | Brigazi
Pagina 19 din 24 << < 16 17 18 19 20 21 22 > >>
Autor RE: Tot ce tine de Ultras/Hooligans
obsesion
Membru

Postare: 155
Locaţia: cluj
Postat la 28-01-2010 10:56

slava tie ''studentie'' universitatea a MURIT !!!!!!!!!!!MUIE u
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1052
Locaţia: Cluj-Napoca, Romania
Postat la 28-01-2010 18:22
am ras bine... se apropie campionatul

incep certurile

incep cacaturile smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 655
Postat la 29-01-2010 09:50
Voda prin loboda a scris:
am ras bine... se apropie campionatul

incep certurile

incep cacaturile smiley

Mie mi se pare ca s-au terminat certurile. Nu s-a mai certat nimeni aici pe site de mult timp. smiley

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 04-02-2010 17:35
Steaua - Miercuirea Ciuc

Miercurea Ciuc

Steaua
Video - http://www.youtube.com/watch?v=VJk_OIGmHcI&feature=player_embedded#

Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 319
Locaţia: cluj napoca
Postat la 04-02-2010 19:36
Deputatul PD-L Alin Trășculescu a inițiat o lege care îi va ține sub control pe suporterii violenți și îi va transforma cu forța în microbiști pe prefecți și procurori.

Microbiștii care au dat dovadă de violență pe stadioane vor privi meciurile de fotbal la televizor, în secția de poliție, cot la cot cu agenții Ministerului de Interne. Cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei, cei încadrați în categoria huligani vor fi nevoiți să se prezinte la secția de poliție pe raza căreia își au domiciliul, unde vor avea două variante: fie vor declara adresa unde se vor afla pe durata meciului, fie vor rămâne la secție.

Procurorii, obligați să meargă pe stadioane

Această prevedere urmează să intre în vigoare în acest an și face parte din legea privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor sportive, discutată, marți, la Senat. Respectivul proiect aduce și alte noutăți foarte importante. Nu doar cei care fac parte din baza de date a jandarmeriei drept persoane violente vor fi afectați, ci și prefecții și procurorii. Legea stipulează obligativitatea prezenței respectivilor pe stadion la meciurile cu grad ridicat de risc, precum și faptul că r0;înștiințarea lor se realizează de către unitatea de jandarmi din teritoriul respectivr1;. Aceasta pentru ca procurorul, împreună cu prefectul sau reprezentantul acestuia, să poată lua decizia de intervenție a forțelor de ordine. Inițiatorul proiectului, deputatul PD-L Alin Trășculescu, a explicat pentru Gândul cum se vor derula în viitor competițiile sportive. r0;M-am inspirat din legislațiile unor țări din vestul Europei cu tradiție și în civilizație și în huliganism pe stadioane, cum este Anglia. Noi vom face o adaptare, pentru că nu toate secțiile de poliție pot să primească sute de persoane, așa că acolo unde acest lucru nu e posibil, cei vizați vor trebui să meargă la poliție și să spună, de exemplu: pe durata meciului voi putea fi găsit la Suceava, la nunta surorii mele. Acest lucru, ca și prezența procurorului și a prefectului se va aplica doar în cazul meciurilor cu grad ridicat de risc. Prin această lege am diferențiat competițiile în funcție de pericol: fără risc, grad redus, grad mediu sau grad ridicat de risc. Meciuri cu grad ridicat sunt derby-uri precum Steaua-Dinamo sau UTA-FC Bihor, competiții în care suporterii sunt mai aprinșir1;.

Ecaterina Andronescu: r0;Dar dacă prefectul e o femeie?r1;

Respectivul act normativ se va aplica nu doar competițiilor interne, ci și celor care se derulează în cupele europene, precum și meciurilor echipei naționale. Mai mult, prevederile sale se vor aplica nu doar în cazul fotbalului, ci și altor domenii precum handbalul sau hockeyul. Mai rămâne de pus la punct baza de date ce va conține numele huliganilor și care va fi administrată de jandarmerie, precum și valoarea amenzilor care vor fi primite de către cei care nu se supun prevederilor din lege. Inițiativa deputatului Trășculescu a ridicat, însă și unele obiecții din partea colegilor săi din comisia de învățământ, tineret și sport a senatului. r0;Dacă prefectul e o femeie? Poate că nu vrea să meargă pe stadionr30;.r1;, a fost reacția senatorul Ecaterina Andronescu. Senatoarea ne-a precizat că r0;nu trebuie să fie obligat prefectul să meargă la meci. Obligațiile și le poate îndeplini stabilind măsuri anterior desfășurării meciului, în așa fel încât să se prevină incidentele. Nu mă interesează să fie prefectul acolor1;.

Sursa: Gândulsmiley
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 280
Postat la 04-02-2010 22:11
Szabiy a scris:
Cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei, cei încadrați în categoria huligani vor fi nevoiți să se prezinte la secția de poliție pe raza căreia își au domiciliul, unde vor avea două variante: fie vor declara adresa unde se vor afla pe durata meciului, fie vor rămâne la secție.

smileysmileysmiley

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 04-02-2010 22:27
franarn a scris:
Szabiy a scris:
Cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei, cei încadrați în categoria huligani vor fi nevoiți să se prezinte la secția de poliție pe raza căreia își au domiciliul, unde vor avea două variante: fie vor declara adresa unde se vor afla pe durata meciului, fie vor rămâne la secție.

smileysmileysmiley

daca tipul e plecat la tara sa puna muraturi pe o perioada mai indelungata si nu apuca sa dea declaratie ce face? ...smiley intra la puscarie?

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1248
Locaţia: Cluj
Postat la 04-02-2010 23:29
Voda prin loboda a scris:
franarn a scris:
Szabiy a scris:

smileysmileysmiley

daca tipul e plecat la tara sa puna muraturi pe o perioada mai indelungata si nu apuca sa dea declaratie ce face? ...smiley intra la puscarie?

trebuia sa se gandeasca la asta inainte sa faca prostii.
oricum la halul in care se dau suspendarile in Ro e char o idiotenie. se da mult prea usor suspendare, fara probe fara nimic, doar asa ca vrea 'sefu'

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 11-02-2010 12:56
M-am uitat in aceasta dimineata prin calculator si am gasit poze din vremuri interesante...smiley mi-a facut placere revederea lor si am decis sa va arat cateva care nu cred ca le aveti in arhiva (unii dintre voi) smiley

Articol din ziar de pe vremea Fidelis & Camorra

CFR Cluj - FC Arges (Fidelis&Camorra)

CFR Cluj - Dinamo (Fidelis&Camorra)

Fidelis & USC

o sa revin cu altele daca doriti smiley

Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 281
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 11-02-2010 16:48
Eram oameni faini pe-atunci.

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 298
Postat la 11-02-2010 18:40
scuze, nu prea stiu multe despre fenomenul ultras la CFR asa ca ma iertati penrtru intrebari : vad pe strada fulare negre cu dungi rosu galben si albastru vertical; ale cui sunt fularele? si daca camorra nu mai este (nu a mai fost lasata sa fie sau schimbat numele din cate stiu) de ce nu o refaceti?
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 194
Postat la 11-02-2010 20:39
ariassis a scris:
scuze, nu prea stiu multe despre fenomenul ultras la CFR asa ca ma iertati penrtru intrebari : vad pe strada fulare negre cu dungi rosu galben si albastru vertical; ale cui sunt fularele? si daca camorra nu mai este (nu a mai fost lasata sa fie sau schimbat numele din cate stiu) de ce nu o refaceti?

Fularele cu Albastru-Galben-Rosu sunt cu Romania.In toata tara sunt si se pot cumpara de aici : http://www.magazinultras.ro/products-page/fulare/fular-romania-fond-negru/
mai este si varinata pe alb : http://www.magazinultras.ro/products-page/fulare/fular-romania-fond-alb

O mica gluma : Daca fulare sunt cu rosu-galben-albastru inseamna ca sunt purtate de uisti, fiindca ei nu stiu sa puna tricolorul
smiley

Bafta!
Trimite mesaj privat
dante03
Membru

Postare: 202
Postat la 13-02-2010 17:31
ariassis a scris:

din pacate pt fenomenul ultra de la CFR camorra e desfintata, iar unii dintre ex-membri sunt acum in rmns.

chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!!
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 27-02-2010 20:54
poate vi se pare proasteasca poate chiar putin utopica propunearea mea.... dar... daca nu ati incercat... de ce nu incercati sa stati 4-5 la inceputul fiecarui meci langa intrarea de la peluza si sa incercati sa strangeti de la cei din galerie (de exemplu) o suma modesta(1-2 lei ...) ca la fiecare din meciurile ce urmeaza sa aveti bani de coregrafie. nu ma refer doar la cei din ptrs sa faca asta... va gasiti 4-5 membri importanti ai galeriei in care lumea sa aiba incredere, faceti inainte o campanie de informare puternica online, tot ce trebe, si asa poate o sa avem si noi ceva coregrafii faine la meciurile impoprtante macar. sa fim seriosi.. nimeni nu cred ca trage cu dintii de un leu,,, si asa incetu cu incetu " strangerea de fonduri" va fi din ce in ce mai dezvoltata.

ganditi va rog propunerea si nu imi dati in cap...
Trimite mesaj privat
obsesion
Membru

Postare: 155
Postat la 27-02-2010 21:56
va mai amintiti: dati un leu la ateneu smiley)
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postat la 28-02-2010 19:01
sa spunem ca dau 200 oameni... se strang 2 milioane (200 lei) ...

de banii astia fara suparare da luati 200 de cartoane alb si visinii pentru 200 oameni... stiti cred ca la ce ma refer... sa spunem ca 100 din ele se pierd si 100 se pastreaza pentru urmatorul meci... urmatorul meci avem asa 200 noi de pe banii din etapa respectiva plus cele 100 ramase.. si uite asa se tot pot adauga pana strangeti pentru tot stadionul./.. plus ca sansele sa folositi cartoanele etapa de etapa sunt minime.

sau mai bine....de banii stransi puteti lua 5-6 steaguri noi...(la pretul de la suporter shop ma refer) sau puteti cumpara un megafon calumea....

ps: ce bine ar fi daca ati putea "cumpara" un lider adevarat de galerie...
Editat de ariassis la 28-02-2010 19:03
Trimite mesaj privat
CFR-VICTORIE
Membru

Postare: 62
Postat la 09-03-2010 14:51
Independiente v Racing
http://www.youtube.com/watch?v=NkOmP6ueQP8
http://www.youtube.com/watch?v=paZgj6sYIDg

KVSC 1907
http://www.youtube.com/watch?v=dDeh4skQqZo&feature=related
Trimite mesaj privat
SUD
Membru

Postare: 280
Postat la 09-03-2010 15:54
http://www.youtube.com/watch?v=TAphwRCOfyQ

Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 13-03-2010 09:25
West Ham Fans in 1933

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postat la 13-03-2010 09:28
West Ham fans in zilele noastre.. pardon.. Hooligans smiley

Trimite mesaj privat
Pagina 19 din 24 << < 16 17 18 19 20 21 22 > >>
Salt la forum: